Doğalgaz Programı Öğrencilerinden BURSAGAZ Gezisi

Doğalgaz ve tesisat teknolojisi programı öğrencilerimizle 28.05.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz SOCAR Türkiye Bursagaz teknik gezisi ile öğrencilerimize SOCAR  Bursagaz’ın Nilüferköy tesislerinde bulunan SCADA merkezi, A tipi Basınç düşürme ve ölçüm istasyonu, acil çağrı merkezi ve sayaç kalibrasyon istasyonu, SOCAR Türkiye Bursagaz çalışanlarından Mekanik Bakım Kıdemli Uzmanı Sn. Murat FINDIKLI’nın nezaretine ziyaret edilerek öğrencilerimize her bir birimin yönetici tarafından sistemlerin çalışma prensiplerini hakkında bilgi verilmiş, dönem içinde teorik olarak öğrendikleri sistemleri yerinde görüp tanımaları mesleki deneyimlerini artırmalarına katkı sağlanmıştır. Ayrıca SOCAR Türkiye Bursagaz Proje Tasarım Başmühendisi Rıfat KURTULUŞ ve SOCAR Türkiye Bursagaz İç Tesisat Müdür Gökhan ÇİMENCİOĞLU tarafından öğrencilerimize kendi birimleri hakkında bilgiler vermiştir. Günün sonunda SOCAR Türkiye  Bursagaz İnsan Kaynakları Müdürü Ceren YILDIRIM ve Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı Yeşim DOĞRUER tarafından CV hazırlama, İş görüşmesi ve Mülakat Teknikleri, doğru ve yanlış davranışlar hakkında seminer verilmiştir. Teknik gezinin gerçekleşmesinde katkıları olan başta Sn. Murat FINDIKLI, Sn. Ceren YILDIRIM ve Sn. Yeşim DOĞRUER ile tüm SOCAR Türkiye Bursagaz yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [13-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [141]