Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Grafik Tasarım Programı’ndan Öğr. Gör. Gültekin Erdal, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine Konuk Oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Grafik Tasarım Programı Öğr. Gör. Gültekin Erdal, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğünde yürütülen ve dokuzuncusu düzenlenen kariyer günlerinin davetli konuşmacısı oldu.  Öğr. Gör. Gültekin Erdal'ın "Ambalajın Dili, Tasarımın İncelikleri" konulu semineri, 23.05.2024 tarihinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşması Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel tarafından yapıldı. Davetli konuşmacı Öğr. Gör. Gültekin Erdal, konuşmasında ambalajın sadece bir ürün koruma aracı olmadığını, aynı zamanda tüketicilerle duygusal bir bağ kurma ve markanın kimliğini yansıtma görevi üstlendiğini belirtti. Etkileyici görseller ve örnekler ile desteklenen sunumda Erdal, ambalajın dört dilinden bahsederek, bir lisan bir insan deyişine atıfla, bir tasarımcının dört insana eşit olduğunu vurguladı. Konuşmanın ardından Fakültenin Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, Öğr. Gör. Gültekin Erdal’a teşekkür belgesini takdim etti.

Seminere, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. İbrahim Yılmaz, Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Tasarım Bölümünden  Dr. Erhan Mutlugün, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Emrullah Tekin, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi hocaları, idari personel ve öğrenciler yoğun katılım ve ilgi gösterdi.

Haber Tarihi : [05-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [196]