Endüstriyel Elektronik Tasarım Semineri

16-Mayıs-2024 tarihinde Mekatronik Programında Endüstriyel Elektronik Tasarım semineri düzenlenmiştir. Digitoryum firma yöneticileri Burak Cebel, Samet Cebel, Mert Bilgisu seminere katılmışlardır. Burak Cebel Endüstriyel Elektronik Tasarım da know-how kategorisinde bilgileri öğrencilerimize sunmuştur. Özellikle akıllı sistemler ve algılayıcı tasarımında elektronik devrelerin gürültü bağışıklığının nasıl kazanabilecekleri devre şekilleri ile sunulmuştur. Gelişen endüstriyel elektronik ihtiyaçlarını karşılamak için tailor-made tasarımlarının kararlılığı oldukça önemlidir. Endüstriyel alanda herhangi bir tasarımda hata asla kabul edilmez. En küçük bir hata büyük maddi ve manevi kayıplara neden olabilir. Öğrencilerimizin otomasyon sistemlerinde akıllı elektronik devrelerde ve sensör tasarımlarında doğabilecek hataların neler olduğunu ve bunların nasıl giderilmesi gerektiği bilgisini öğrencilerimizle paylaşan Burak Cebel’e teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [31-May-2024]

Haber Görüntüleme : [227]