TBMYO 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Başladı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi değerlendirme toplantısı 21 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Teknik Bilimler M.Y.O, yeni kayıtlı öğrenciler ile birlikte, aktif öğrenci sayısı 6000'e ulaştı. Kurul toplantısında, öğrencilerin başarılarını arttıracak dönem içi çalışmalar, proje ve bitirme projeleri uygulamaları hakkında değerlendirme yapıldı. Mesleki eğitimin kazanımlarını arttıran "İş Yeri Eğitimi" uygulamasının yeni eğitim döneminde de artarak devam ettirilmesi gerekliliği görüşüldü. Toplantı sonrası düzenlenen açılış kokteyline Teknik Bilimler M.Y.O'nun akademik ve idari kadrosunun katılımıyla, yeni eğitim-öğretim dönemine renkli bir başlangıç yapıldı.

Haber Tarihi : [22-Eyl-2016]

Haber Görüntüleme : [1.875]