Zorlu Tekstil ile Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz sektörün önemli isimlerini ağırladı. Yüksekokulumuzu ziyaret eden Zorlu Tekstil Tasarım Merkezi Müdürü Gamze Mutlu, Zorlu Tekstil Proje Müdürü Hatice Kurt Sarıdağ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Moda Tasarım Programı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak’ın katılımlarıyla sektör danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversite-Sanayi işbirliği ve sektör danışma kurulunun görüşlerinin değerlendirildiği toplantıda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun tarihçesi, misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar, üniversite sanayi işbirliği (protokoller), etkinlikler ve projeler tanıtıldı. Bu dönemde öğrencilerimizin firmada işyeri eğitimi olarak yer bulduklarından ve gelecek dönemde de işyeri eğitimi ve staj gibi konularda karşılıklı öğrenci işbirliğinin devam edileceği görüşüldü.

Haber Tarihi : [23-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [340]