Bilgisayar Programcılığı Öğrencileri Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimine Katıldılar

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerine Öğr. Gör. Uğur Fındıkoğlu tarafından organize edilen Nilüfer Sosyal Girişimcilik Merkezinde düzenlenen “Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimi”nin ilk grubu tamamlandı.

Proje fikri oluşturmanın ve proje yazma aşamalarının paylaşıldığı eğitim ile gençlere yönelik proje yaklaşımları hakkında bilgi verildi.  Eğitim kapsamında BM Küresel Kalkınma Amaçları doğrultusunda yapılan grup çalışmaları ile katılımcıların sürdürülebilir çözümler üreterek proje yazma konusunda deneyim sahibi olmaları hedeflendi.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [13-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [394]