Öğrenci-Sektör Buluşması
 Öğrenci-Sektör Buluşması

Mesleğinizde En İyi Olun

Yüksekokulumuz tarafından öğrencilerin mesleki gelişimi, sanayi ile buluşması ve üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde mesleki eğitimde nitelikli iş gücünü yetiştirmek, gençlerin mesleki bilgi ve becerinin yükseltilmesi ve teknolojik gelişmelere adaptasyonunun sağlanması için çeşitli seminer programları düzenlenmektedir. Bu amaçla Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezinde 08/11/2023 tarihinde Ebru Koçanalı ve  Seyhan Koçak "İtibarımızı doğru yönetebiliyor muyuz?" ile “Başarı Hikayeni Yazman İçin Senden Daha İyi Kim Var ?” seminerleri gerçekleştirildi.

İtibarımızı Doğru Yönetebiliyor Muyuz?

NK İletişm kurucusu Ebru Koçanalı "İtibarımızı doğru yönetebiliyor muyuz?" konulu sunumuyla önemli bilgiler paylaştı. Hem bireysel hem de kurumsal itibar konusunun iş hayatındaki öneminden ve vazgeçilmezliğinden bahseden Koçanalı, gençlerin korkunç bir rekabetin içine doğduğunu ve birey olarak fark yaratmaları gerektiğini vurguladı. Çalışanların istihdam edilmeden önce firmalar tarafından sosyal medya hesaplarının incelenerek analiz edildiğini, bu nedenle kendimizi tanıtan yaptığımız aktivitelerde bizi ait olan gönderilerin paylaşılmasının önemi ve itibar yönetimi için kendimize Swot analizi yapmamız ve kendimiz için güçlü, zayıf yönlerimiz, fırsat ve tehditlerimizi belirlememiz gerekmektedir. Ayrıca doğru itibar yönetimi stratejileri oluşturmak, kişiler  için hayati önem taşımaktadır.

Başarı Hikayeni Yazman İçin Senden Daha İyi Kim Var?

Toltek Koçluk  Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu Seyhan Koçak “Başarı Hikayeni Yazman İçin Senden Daha İyi Kim Var ?” konulu semineriyle öğrencilerimize iş hayatlarında başarıyı yakalayabilmeleri için öncelikle kendilerini tanımaları gerektiğini belirtti.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [449]