Moda Tasarımı Eğitiminde Sürdürülebilir Yenilikçi Fikirlere Yönelik Görüşmeler Yapılıyor
 Moda Tasarımı Eğitiminde Sürdürülebilir Yenilikçi Fikirlere Yönelik Görüşmeler Yapılıyor

Moda Tasarımı Eğitiminde Sürdürülebilir Yenilikçi Fikirlere Yönelik Görüşmeler Yapılıyor

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği (UHKİB), İstanbul Moda Akademisi (İMA) ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (TBMYO) Moda Tasarım Programı işbirliği ile hazır giyim sektöründe nitelikli insan kaynağı oluşturmak için yürütülen “Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme Sertifikalı Eğitim Programı” projesi, kapsamında ikinci yıl yenilenen protokollerle birlikte projesinin sürdürülebilirliği adına proje paydaşları ile BUÜ Moda Tasarım Programında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir, UİB Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, UİB Genel Sekreter Yrd. Ayşe Mehtap Ekinci, UİB Proje Sorumlusu Mihriban Akyol, BUÜ TBMYO Müdürü ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karahan, BUÜ TBMYO Müdür Yrd. Ebru Yeniman Yıldırım, BUÜ TBMYO Tasarım Bölüm Başkan Yrd. ve Proje Sorumlusu Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak, Moda Tasarımı Programı Öğr. Gör. ve Proje Eğitmeni Mine Balcı ile Moda Tasarımı Programı Öğr. Gör. ve Proje Eğitmeni Hatice Kübra Özbey ile Proje Eğitmeni Gülşah Güler Katıldı.

Yapılan ziyarette derslikler gezilerek eksikler belirlendi. Öğrenci sunumları izlendi. Öğrencilerin ders kapsamında yapmış olduğu tasarım ve ürünler incelendi. Eğitimin işleyişi ve nitelikli eğitim için yeni fikirler paylaşıldı. Bu fikirler doğrultusunda gidilecek yol haritası belirlendi. Toplantıda proje ile ilgili sürdürülebilir faaliyetlere yönelik bilgi paylaşımı yapıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [363]