İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DAIKIN ZİYARETİ

31.10.2023  tarihinde Meslek Yüksek okulumuz İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı öğrencileri ve hocalarımızdan Prof. Dr. Salih COŞKUN, Öğr. Gör. Başar KUDAT, Öğr. Gör. Hakan GÜL,  Öğr. Gör. Dr. Hande UFAT, Öğr. Gör. Ahmet ATAMAN  ile birlikte DAIKIN İklimlendirme Teknolojileri Deneyim Merkez /İstanbul ziyareti gerçekleştirildi. İklimlendirme konusunda Avrupa’nın ilk, dünyanın en büyük deneyim merkezi olarak faaliyet gösteren DAIKIN solution plaza fuha İstanbul, sektörün gelişimine destek amaçlı bu etkinliği gerçekleştirdi.  Gezinin yanı sıra öğrencilerimize Temel Isıtma ve Temel Soğutma eğitimleri verilerek katılım sertifikaları takdim edildi. DAIKIN firma yetkililerine ve gezinin planlanmasında destek olan Mert Brülör Ltd. Şti. firma sahibi Süleyman AKMEŞE’YE teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [07-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [448]