Grammer A.Ş ile Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı Düzenlendi
 Grammer A.Ş ile Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Grammer A.Ş ile Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

26.10.2023 tarihinde Yüksekokulumuz sektörün önemli isimlerini ağırladı. Grammer A.Ş. EMEA’dan sorumlu İnsan Kaynakları Bşk.Yrd. Aleksandar ZİVULOVİC, Grammer A.Ş. EMEA Arge Direktörü Stefan BADURA, Grammer A.Ş. EMEA Tedarik zinciri Direktörü Brett GİLMANGrammer A.Ş.Ticari Genel Müdür Kamil KARACA,  Grammer A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ozan Himmetoğlu, Grammer A.Ş Operasyon Genel Müdürü Tolga TUNA, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Dr. Öğr. Gör.  İsmet Gücüyener ile  okulumuz akademisyenlerinin katılımlarıyla sektör danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Bursa Uludağ Üniversitesinin tanıtımı yapıldı. Okulumuzun tarihçesi, misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programları, üniversite sanayi işbirlikleri (protokoller), etkinlikler ve projeler anlatıldı. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan ise Bursa’nın öneminden, ticaret hayatından, sanayi hacminden bahsederek Bursa Uludağ Üniversitesinin Bursa sanayisindeki konumunun ve rolünün önemini vurguladı. Bununla birlikte üniversitenin sanayi üzerindeki etkisinin ne kadar güçlü olduğu hakkında bilgi vererek sanayiye sağladığı katkıları belirtti.

Üniversitenin profilinden memnun kalan misafirlerimiz olumlu görüşlerini belirterek mevcut işbirliklerini gelecekte daha ileri bir boyuta taşıyarak, teknik ve sosyal alanlarda işbirliği yapmaktan memnun olacaklarını söylediler. Firma ile devam etmekte olan iş yeri eğitimi ve staj ile birlikte Almanya’da öğrencilerimize yurt dışı staj olanakları sağlayacaklarını bildirdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [440]