BTSO Mutfak Akademi- Girişimcilik Semineri 
 BTSO Mutfak Akademi- Girişimcilik Semineri 

BTSO Mutfak Akademi- Girişimcilik Semineri 

12 ve 16 Ekim tarihlerinde yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) Mutfak Akademi’den Psikolog Atakan Efe, Kariyer Planlama dersi kapsamında “Girişimcilik” semineri verdi.

Seminere konuk olan Atakan Efe öğrencilerimize mezuniyet sonrasında kendi işini kurmak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğinden bahsetti. Kendi işini kurmak veya meslek hayatına kurumsal bir firmada devam etmek isteyen arkadaşlarımıza kendilerini geliştirmek için yapabileceklerini belirterek, öğrencilerimize bir işe başvuru sırasında yapılan mülakatlarda iş verenlerin işe başvuranlarda aradıkları özelliklerden ve nerelere dikkat etmeleri gerektiğini açıkladı.

Bunlarla birlikte BTSO Mutfak Akademi’yi öğrencilerimize tanıtan Atakan Efe, burada yaptıklarından eğitim olanakları ve eğitim salonlarından, Mutfak Akademide İstihdam Garantili Aşçı Yardımcısı, Pasta Yardımcısı, Profesyonel Şeflik, Yiyecek İçecek İşletmeciliği gibi eğitim ve kurslarından bahsederek eğitimlere 18-40 yaş arası herkesin katılabileceğini belirtti.

Yüksekokulumuzu ziyaret ederek verdiği değerli bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [410]