Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 18. Tekstil Komite Ziyareti
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 18. Tekstil Komite Ziyareti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 18. Tekstil Komite Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul’u  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 18. Meslek Komitesinin (Teknik Fonksiyonel Kumaş İmalatı Yapanlar) üyelerini ağırladı. ERŞAT TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı ve 18. Komite Başkanı Mehmet ER, EKART TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı ve 18. Komite Üyesi Necip ŞAHİN, KÜKRER TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı ve 18. Komite Üyesi Ali Serdar KÜKRER, Tekstil Mühendisi Durukan KADAKAL, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM’ın katılımlarıyla bir işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO Tanıtıldı 

Nitelikli eleman yetiştirilmesi sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar ve üniversite sanayi iş birlikleri tanıtıldı.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ise “Öğrencilerin   akademik   ve   bireysel   gelişimini   destekleyerek   nitelikli ara eleman yetiştirilmesine yönelik mezun kalitesini arttırmak için gereken özeni gösteriyoruz”. “Hizmet kalitemizi geliştirmek üzere, teknolojik ve fiziksel altyapımızı geliştirmeye devam ediyoruz” “BTSO ile İşbirliğinden memnunuz ve gelecekte yapılacak farklı işbirliklerine de açığız” şeklinde konuştu.

Toplantıda ileride yapılacak olan protokoller ile nitelikli  eleman yetiştirilmesi ve öğrencilerimize her zaman için destek olma  konusunda görüş birliğine varıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [424]