Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Komite Ziyareti
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Komite Ziyareti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Komite Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul’u  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 12. Meslek Komitesinin üyelerini ağırladı. TOBB Bursa KGK Başkanı Sevgi SAYGIN,12. Komite Başkan Yardımcısı  Sabit Ceylan, Komite Üyesi İbrahim TUĞRAL, S. Selim ÖZTÜRK,  Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM katılımlarıyla bir işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO Tanıtıldı 

Nitelikli  eleman yetiştirilmesi sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar ve üniversite sanayi iş birlikleri tanıtıldı.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ise “Öğrencilerin   akademik   ve   bireysel   gelişimini   destekleyerek   nitelikli ara eleman yetiştirilmesine yönelik mezun kalitesini arttırmak için gereken özeni gösteriyoruz”. “Hizmet kalitemizi geliştirmek üzere, teknolojik ve fiziksel altyapımızı geliştirmeye devam ediyoruz” “BTSO ile İşbirliğinden memnunuz ve gelecekte yapılacak farklı işbirliklerine de açığız” şeklinde konuştu.

Toplantıda mobilya alanında işbirlikleri konusunda istişarede bulunularak protokoller ile üniversite sanayi işbirliğinin devam edeceği belirtildi. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [407]