Grammer A.Ş ile Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
 Grammer A.Ş ile Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz sektörün önemli isimlerini ağırladı. Yüksekokulumuzu ziyaret eden Grammer A.Ş. Genel Müdürü Kamil Karaca ve  İnsan Kaynakları Müdürü Ozan Himmetoğlu ile Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım, Elektrik Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Bülgan Tomaç, Makine Programı hocalarımız Öğr. Gör. Oğuzhan ÇANKAYA ve Öğr. Gör. Tolga MERAL’in katılımlarıyla sektör danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversite-Sanayi işbirliği ve sektör danışma kurulunun görüşlerinin değerlendirildiği toplantıda Müdür Yard. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun tarihçesi, misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar, üniversite sanayi işbirliği (protokoller), etkinlikler ve projeler tanıtıldı. Bu dönemde öğrencilerimizin firmada işyeri eğitimi olarak yer bulduklarından ve gelecek dönemde de işyeri eğitimi ve staj gibi konularda karşılıklı öğrenci işbirliğinin devam edileceği görüşüldü. Grammer A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ozan Himmetoğlu “Öğrencilere her konuda destek olacaklarını” belirtti.

Bunun yanı sıra Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında ileride yapılacak protokol ile ilgili görüş birliğine varıldı. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [451]