2023-2024 AKADEMİK KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet KARAHAN başkanlığında 04.10.2023 tarihinde akademisyenlerin katılımıyla 2023-2024 Güz yarıyılı Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Akademik Kurul toplantısında, okulumuzun programlarının  2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndaki başarı sıralamaları,  kalite çalışmaları, İşyeri Eğitimi ve Deprem ve Farkındalık Eğitimleri, Üniversite sanayi işbirlikleri ile dönem sınavları gibi konularda hocalarımız bilgilendirilerek onların görüşleri alındı.

Okulumuzda Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda fark yaratan Endüstriyel Kalıpçılık Programı Program Başkanı Öğr.Gör. İlyas KAYA ve Elektrik Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Bülgan TOMAÇ’a katkılarından dolayı  Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet KARAHAN tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Haber Tarihi : [06-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [415]