Bursa Fashion Week Düzenleme Kurulunun Yüksekokulumuzu Ziyareti

12.10.2023-13.10.2023 tarihlerinde 6.'sı düzenlenecek olan Bursa Fashion Week'in Düzenleme Kurulu ve Jüri üyelerinden Yaşariye DOĞAN (Emelya Konfeksiyon Ltd. Şti. kurucu başkanı moda tasarımcısı) ve Banu ÖZBAĞ (Baem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı)  Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Karahan ve Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Ebru YENİMAN YILDIRIM ve Moda Tasarım Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şükran ÇAKMAK arasında etkinlik hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Organizasyon hakkında bilgi veren DOĞAN, Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirmek adına Moda Tasarım öğrencilerimizin ve hocalarımızın etkinlikte aktif rol alması yönündeki taleplerini bildirdi. Önümüzdeki dönemlerde birlikte atılacak adımlar ile yapılabilecek işbirliklerinin görüşüldüğü verimli toplantı için ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [06-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [419]