Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Üç Boyutlu Giysi Tasarım Programlarını Bölüme Kazandırıyor

Okulumuz bünyesinde yer alan Moda tasarımı programı teknoloji ve dijitalleşme yolunda emin adımlar atmakta olup üç boyutlu giysi tasarım programlarını hibe alarak öğrencilerin en aktif şekilde kullanımına sunuyor. Daha önce var olan üç boyutlu giysi tasarım programı AUDACES programına ilave olarak VİDYA3D programı da hibe alındı. VİDYA3D eğitmen eğitimi ise Uludağ Hazır Giyim İhracatçılar Birliği desteği ile İstanbul Astaj Juki firmasında 24-28 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Eğitime Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak ve Öğr. Gör. Mine Balcı katıldı.

Haber Tarihi : [02-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : [546]