Yüksekokulumuz Kosava'da da Temsil Edidi

5th INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS  SYMPOSIUM“IMPORTANCE OF VOCATIONAL EDUCATON IN WORLD ” / “UNIVERSITY – INDUSTRY COLLABORATION”DÜNYADA MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ  “ÜNİVERSİTE – SEKTÖR İŞBİRLİĞİ” ana temalı V.  Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu 18-20 Mayıs 2016 tarihlerinde KOSOVA’nın  Prizren şehrinde düzenlenmiştir.

V.UMYOS Sempozyumuna Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri;  6 sözlü, 1 poster sunumla katılmışlardır. Sempozyum  18-19 Mayıs 2016 günlerinde toplam 7 paralel oturumda, 452 rekor sayıda sunumla  sonlanmıştır.

18-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım,Kosova Prizren Üniversitesi ile Uluslararası ilişkiler kapsamında İkili İşbirliği Protokolü ve Mevlana Değişim Programı Protokolü yapılması konusunda görüşmeler gerçekleşmiştir. Prizren Üniversitesi ile yapılacak işbirliği faaliyetleri kapsamında Prizren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rame Vataj ile yapılan görüşmelerde karşılıklı öğrenci, akademisyen değişimi ve öğrencilere staj imkanlarının sağlanması konusunda mutabakata varılmıştır.

Sözlü Bildiriler:

ÜNİVERSİTE-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÖRNEK BİR EĞİTİM UYGULAMASI: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TBMYO GRAFİK TASARIMI PROGRAMI BİTİRME PROJELERİ. Yrd.Doç Dr. A. Mehtap SAĞOCAK

MESLEK ETİĞİ DERSİ İÇİN ALTERNATİF BİR YÖNTEM ÖNERİSİ VE ÖĞRENCİ KAZANIMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ . Öğr. Gör. Dr. Engin Yılmaz

GRAFİK TASARIMA YÖNELİK MESLEKİ EĞİTİMDE OKUL-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TBMYO GRAFİK TASARIM PROGRAMI UYGULAMALARI. Yrd.Doç Dr. A. Mehtap SAĞOCAK , Okt. Evrim SIRMALI

MESLEK YÜKSEKOKULLARINDA İŞYERİ EĞİTİMİ DERSLERİNİN ÖĞRENCİLERİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMA DÜZEYİ: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ .Öğr. Gör. Bülgan TOMAÇ, Öğr. Gör. Gizem AKAL

FARKLI SICAKLIKTA ISI POMPALI KURUTUCUNUN PERFORMANS ANALİZİ Cüneyt Tunçkal, Salih Coşkun, Seçil Erdoğan

ISI GERİ KAZANIMLI ISI POMPASININ PERFORMANS ANALİZİ Salih Coşkun, Cüneyt Tunçkal, Seçil Erdoğan

DİJİTAL  OYUN DİZAYNI  PROGRAMLARININ  EĞİTİMDEKİ ÖNEMİ. Öğr.Gör.Ebru Yeniman YILDIRIM

Poster Bildiri

STOK SALAMURA SEBZE VE MEYVELERDE BOZULMA ETKENİ MAYALAR. Çiğdem Güceyu, Prof.Dr.İsmet ŞAHİN, Prof.Dr. Fifret BAŞOĞLU

Haber Tarihi : [25-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.185]