İngiltere İle Yeni Anlaşmalar Çift Diploma Programlarını Güçlendirdi
 İngiltere İle Yeni Anlaşmalar Çift Diploma Programlarını Güçlendirdi

Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.Mehmet KARAHAN, Çift Diploma Otomotiv Program Başkanı Prof.Dr.Rıdvan ARSLAN ve 1+1 Makina Program Başkanı Doç.Dr Abdil KUŞ 1+1 Programlarının İngiltere eğitiminin sürdürüldüğü City College of Brighton and Hove ile eğitim-öğretim içeriği paylaşılarak, protokol içeriğindeki yenilikler hakkında mutabakata varıldı. Ayrıca Mekatronik ve Moda Tasarım Programları için de Çift Diploma  programı açılması üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çift Diploma öğrencilerinin İngiltere eğitimleri için Bradford Community Colege  ile kontenjan sınırlaması olmaksızın öğrenci kabulüne ilişkin mutabakata varıldı ve protokol içeriği olgunlaştırılarak imza altına alınmasına karar verildi. Otomotiv ve Makine Çift Diploma  programlarında eğitim alan öğrenciler her okuldan da yararlanabileceklerdir. 

Yüksekokul komisyonunca University of Huddersfield ziyeretinde yapılan görüşmeler sonrasında 5 yıl süreli Erasmus Öğretim üyesi değişim anlaşması imzalandı. Erasmus plus kapsamında sunulması için iki yıldır görüşmelerin sürdüğü Stratejik Partnership proje içeriği ve çalışma takvimi görüşüldü. 3M Buckley Ar-Ge merkezi ziyaret edildi.

  

                   

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.277]