BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BURS, YURT DIŞINDA STAJ İMKANI!

11/05/2016 tarihinde Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Bilişim Komitesi ile Sektör-İşbirliği toplantısını gerçekleştirmişlerdir. Bilişim Komitesi ile yapılacak işbirliği faaliyetleri kapsamında yapılan görüşmede Bilgisayar Programcılığı Programından mezun olacak öğrencilerin sektörde yetiştirilerek istihdam olanaklarının arttırılması, İş yeri Eğitimi dersinin Bilişim Komitesinin katkılarıyla bilişim kurumlarında yapmalarının sağlanması, Bilişim Teknolojileri konusunda Bilişim Komitesi tarafından belirli periyotlarla yıllık seminerlerin düzenlenmesi ve başarılı olan öğrencilere burs, yurt dışında staj ve fuar imkanlarının sağlanması konusunda mutabakata varılmıştır.

Haber Tarihi : [18-May-2016]

Haber Görüntüleme : [891]