Tasarım Bölümü-Moda Tasarımı Programı Üniversite-Sektör İşbirliği Kapsamında Firma Ziyareti Gerçekleştirdi.

Moda Tasarımı bölüm öğrencilerinin mesleki gelişlerine katkı sağlamak amacıyla Üniversite-Sektör işbirliği kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak tarafından Marsala Tekstilde Tekstil Tasarım ve Koleksiyon Müdürü İskender Uprak ile gelecekte yapılacak aktiviteler ve işbirlikleri için görüşme gerçekleştirildi. Uprak, Moda Tasarım programına her zaman destek vereceğini ve bahar döneminde gerek söyleyişiler, gerekse workshop uygulamaları ile desteklerini devam ettireceklerini belirtmişlerdir. Moda tasarım alanında eğitim alan öğrencilerimizi sektöre daha donanımlı hazırlanmak ve güncel trendleri yakalayabilmeleri için sektörün önde gelen tasarımcıları ile karşılaşmaları ve deneyimlerinden faydalanmaları adına önemli fikirlerin paylaşıldığı görüşme verimli bir şekilde tamamlanmıştır.

Haber Tarihi : [19-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [1.437]