Bursa Bilim Şenliğinde Gençlerle Buluştuk

Bursa Büyükșehir Belediyesi ve BEBKA tarafından düzenlenen, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda,  Bilim Merkezleri Araștırma Geliștirme Enstitüsü Derneği tarafından desteklenen, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin ev sahipliğini yaptığı Bursa Bilim Șenliği, bilim severlerin proje sergileri, mesleki yönlendirme - atölye stantları, bilim gösterileri ve bilimsel birçok aktiviteyi bir arada sunarak halkımızın bilime ilgisini arttırmayı amaçlayan 5.Bursa Bilim Şenliği 8 Mayıs 2016'da sona erdi.

Yüksekokulumuz Elektrik, Elektronik ve Mekatronik programları öğretim elemanları ve öğrencileri ile  Bursa Bilim Şenliği çadırımızda gençler ile bir araya geldi. Öğrenci projeleri ile gerçekleştirilen modüllere duyulan merak ve sorularla çok önemli bir bilgi aktarımı gerçekleştirildi. İlimiz gençlerinin ilgisi ve sorularının niteliği dikkat çekici ve ümit vericiydi.

Rektörümüz Sn.Prof.Dr.Yusuf ULCAY'ın da onurlandırdığı çadırımız ziyaretinde öğrencilerimizin projeleri ile ilgili bilgi aktarıldı.

Haber Tarihi : [05-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.023]