Gıda Teknolojisi Programı Öğrenci-Sektör Buluşmaları Kapsamında “Nasıl Başardım” Konulu Webinarı Düzenledi.
 Gıda Teknolojisi Programı Öğrenci-Sektör Buluşmaları Kapsamında   “Nasıl Başardım” Konulu Webinarı Düzenledi.

Gıda Teknolojisi Programı olarak 8 Nisan 2022 tarihinde “Nasıl Başardım” konulu webinar düzenlemiştir. Konuğumuz “Şeker Hanım” firmasının sahibi Dilek Şeker ile yapılan söyleşide firmasını nasıl kurduğu, hangi aşamalarda ne tür eğitimler aldığını, KOSGEP ve BTSO desteklerinin özelliklede kadın girişimcilere sağladığı faydaları, yurtdışında kadın girişimci olarak nasıl başarılar kazandığını ve gelecek için planları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimize de eğitimin önemini ve girişimci olmak için izleyebilecekleri yollar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kendisine verdiği bu değerli bilgilerden dolayı Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [14-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [967]