Programlar bazında her dönem gerçekleştirilen Seminerler Dizisine “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” tarafından düzenlenen seminer ile devam edildi.
 Programlar bazında her dönem gerçekleştirilen Seminerler Dizisine  “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” tarafından düzenlenen seminer ile devam edildi.

Meslek Yüksekokulumuzda Programlar bazında her dönem gerçekleştirilen Seminerler Dizisine 7 Nisan 2022 tarihinde “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” tarafından düzenlenen seminer ile devam edildi.

Seminerde konuk konuşmacı olarak (DEMSİAD) Doğalgaz Enerji Mekanik Mühendis ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı ve aynı zamanda VEDS firmasının Genel Müdürü olan Alptekin ŞAHİNTÜRK yer aldı. ŞAHİNTÜRK, öğrencilerimize DEMSİAD’ın yapısı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verip DEMSİAD Akademi ile gerçekleştirdikleri eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra, verimli enerji kullanımının günümüzde ne kadar önemli bir yer teşkil ettiğini ifade ederek merkezi ısıtma sistemlerinde kullanılan Ekipmanlar ve ısı ölçüm cihazları hakkında bilgiler vermiştir. ŞAHİNTÜRK, soru-cevap bölümüyle sunumunu tamamladı. Kendisine Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.088]