Bilgisayar Programcılığı Programı-ULUTEK İşbirliği Sertifikalı Seminerleri Devam Ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO/Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerinin mesleki gelişimi, sanayi ile buluşması ve üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde mesleki eğitimde nitelikli iş gücünü yetiştirmek amacıyla ULUTEK işbirliği içerisinde seminerler devam ediyor.

Seminerin yapılmasına destek veren Yalın Yazılım Proje Geliştirme Uzmanı Suna MERT’e, ERP İş Analisti ve Süreç Geliştirme Danışmanları Tahir DANACI ve Alper TAŞÇI’ya ve Yalın Yazılım kurucu ortaklarından Ertan YILMAZ, Yağmur Melih GÜRTUNCA ve şirket çalışanlarına katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [01-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.127]