Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Programı TURKTICARET.Net ile Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde Yeni İşbirliklerini Taçlandırdı.
  Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Programı TURKTICARET.Net ile Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde Yeni İşbirliklerini Taçlandırdı.

TURKTICARET.Net Yazılım Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. firması Üniversite Sanayi İşbirliği çerçevesinde, Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Programındaki öğrencilere “Öğrencilere Özel Ücretsiz Hosting” Eğitime Destek Projesi kapsamında yaklaşık  300 öğrenciye hosting hibe edilmiştir. TURKTICARET.Net yapmış olduğu bu destekle hem öğrencilere ders uygulamalarında kullanılmak üzere dijital bir platform sağlamış hem de fikirlerini bu ortama taşıma imkanı sunmuşlardır. Firma, ayrıca hazırladığı ‘’Stajyer Gelişim Programı’’ ile 2007 tarihinden bu yana her yıl bölüm öğrencilerine staj ve iş imkanı sağlamaktadır.

Firmaya teşekkür etmek ve yeni işbirlikleri için TURKTICARET.Net firması ziyaret edilmiş, firmanın Genel Müdürü Gökhan Yalçın ve İnsan Kaynakları Müdürü Seyhan Koçak’a Bilgisayar Programcılığı Programına yapmış oldukları katkılarından dolayı Teşekkür Plaketleri takdim edilmiştir.

TURKTICARET.Net firmasında yapılan toplantıya Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Dr. Ertan Güneş, Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Program Başkanı Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım’ın katılmışlardır. Çok verimli geçen toplantıda önümüzdeki yıllarda işbirliğinin devam edeceği ve her iki kurumun iş birliğini geliştirecek yeni projeler üzerine görüşmeler yapılmıştır. Firmanın Genel Müdürü Gökhan Yalçın teknolojinin çok hızlı geliştiğini, yazılım konusunda insan kaynağı ihtiyacının her geçen gün arttığını ve geleceğin teknolojilerine uygun sanayinin ihtiyaç duyduğu beceri ve yeterlilikte insan kaynağı yetiştirilmesi konusunda önerilerde bulunmuştur. Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan yüksekokul olarak sanayi işbirliğine çok önem verdiklerini ve tüm programlarda dijital teknolojilere uygun Endüstri 4.0’a uygun teknolojilerini kullanabilme becerisine sahip mesleki eğitim öğrencileri yetiştirmeye özen gösterdiklerini ifade etmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.427]