Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çift Diploma Eğitimin Hakkında Bilgilendi

Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Makina Teknolojisi öğrencileri makine Öğretmenleri Musa Özendel refakatinde yüksekokulumuzu 25.03.2016 tarihinde ziyaret ettiler.Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Rıdvan Arslan Çift Diploma Eğitimi ve Otomotiv programı eğitimi hakkında bilgi aktarımında bulundu. Öğrenciler, Yüksekokul eğitiminin toplumsal algısı nedeniyle ailelerinin mühendislik fakültelerini kazanmaları ile ilgili beklentilerini paylaştılar. Yüksekokul eğitimi sonrasında kariyerlerinde kendilerini bekleyen fırsatlardan bahsedildi. Yüksekokulumuz imkanları ve ilimiz firmaları ile yapılan eğitim protokolleri nedeniyle işsizlik sorunu yaşamadıkları ile ilgili bilgiler aktarıldı.Sonrasında makine programı Başkanı Doç.Dr. Abdil Kuş'un nezaretinde Makine laboratuvarları ve donanımları hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

Haber Tarihi : [25-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.552]