2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Kurumlar arası Yatay Geçiş Sonuç Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı  Güz yarıyılı Kurumlar arası Yatay Geçiş Sonuç Listesi için TIKLAYINIZ!

Asıl Aday Kesin Kayıt Tarihi : 19.09.2022 - 21.09.2022

Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi : 26.09.2022 - 28.09.2022

KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

 Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

 Not Durum Belgesi (Transkript) (Online başvuru sırasında sisteme yüklenen belgenin aslı)

 Disiplin cezası almadığını gösterir belge Transkript belgesi veya Öğrenci belgesi üzerinde belirtilmiş ise ayrıca belge olarak istenmez) (Online başvuru sırasında sisteme yüklenen belgenin aslı)

 Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler içindir. Bu ders içerik bilgilerinin ıslak imzalı olma şartı aranmamakta olup Üniversitelerin Bilgi Paketi kısmından ulaşılan bilgiler yeterlidir.

 Vesikalık Fotoğraf (2 adet)

 Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak, varsa yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Eyl-2022 07:18]