UKEY E-Sınav'a Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin yapması gereken İşlemler

UKEY E-SINAVA GİREMEYİP MAZERET SINAVI TALEP EDİCEK ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

 

Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar ve kurumsal sorunlar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen en geç  5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda bulunmak zorundadır. 

     Başvuru için;

  1. Önce sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav ekranındaki uyarı görüntüsünün fotoğrafını çekiniz (ekranda muhakkak tarih ve saatin görünür olmasına özen gösteriniz)
  2. Elektrik kesintisi durumunda; Bölgesel Elektrik kesintisinin Elektrik Dağıtım Şirketince planlandığına dair kurum yazısını alarak dilekçenize ekleyiniz.
  3. İnternet kesintisi problemlerinde  İnternet sağlayıcıdan kaynaklandığını belirten yazıyı, internet sağlayıcınızdan alarak dilekçenize ekleyiniz.  Aşağıda yer alan bağlantı adresinden mazeret sınavı başvuru dilekçesine ulaşabilirsiniz. 

             Dilekçe ve mazeretinizi ispatlayan belgeyi (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- örneğin 22040055@ogr.uludag.edu.tr) ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinizden, öğrenci işlerinin   tbmyosor@uludag.edu.tr adresine sınav bitiminden sonraki 5 dk içinde göndermiş olmalısınız!

 Mazeret talep dilekçesi için buraya tıklayınız

Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.

 Sınav Çakışması Nedeniyle Sunulacak Mazaeret Dilekçesi için Buraya Tıklayınız

Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- Bu mail adresinizin şifresi,öğrenci otomasyonu giriş şifresi ile aynıdır) e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır .

Bu sebepler dışındaki sebepler ve belgesiz mazeret dilekçesi başvuruları Yönetim Kuruluna sunulmadan reddedilecektir.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Haz-2021 11:07]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [04-Haz-2021 11:09]

Duyuru Görüntüleme : [4.398]