Mezun Konumundaki Öğrencilerin Takip Etmesi Gereken İşlemler!

SALGIN SÜRECİNDE MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

Bütün derslerini ve stajını tamamlayarak başarılı olup mezun konumuna gelen öğrenciler;

1. Aşağıda linkini vermiş olduğumuz mezuniyet işlemleri başvuru formu dilekçesini doldurarak tbmyosor@uludag.edu.tr adresine mail atınız.

Mezuniyet başvuru formu için buraya tıklayınız.

1. Mezuniyet işlemleriniz dilekçeniz ulaştıktan sonra en geç 20 iş günü içerisinde sonuçlandırılacaktır.
  2. Dilekçenizi  (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- örneğin 22040055@ogr.uludag.edu.tr) uzantılı mail adresinden göndermeniz gerekmektedir. Şahsi maillerden gelen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
  3. Kütüphaneden kitap alan veya ödeme işlemi olan öğrenciler kütüphaneye gelip ilişik kesme belgelerini şahsen alarak öğrenci işleri danışma bürosuna teslim etmek zorundadır.
  4. Kütüphane ile ilgili sorunu olan öğrencilere geri dönüş yapılacaktır.(Mail atılacaktır.)
  5. Mezuniyet işlemleri onaylanan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde hazır olmaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Haz-2020 11:46]