E Sınav Mazeret Sınavı Başvuru Dilekçesini Buradan İndirebilirsiniz!

UKEY E-SINAVA GİREMEYİP MAZERET SINAVI TALEP EDİCEK ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

1. Mazeret sınavları 17-20 Haziran 2020 tarihinde yapılacaktır.
  2. Sadece 5i derslerinden Yabancı Dil sınavları 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecektir.
  3. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen en geç  5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda bulunmak zorundadır. Başvuru için

Başvuru için;

a) Önce sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav ekranındaki uyarı görüntüsünün fotoğrafını çekiniz;

b) Aşağıda linkini paylaştığımız mazeret sınavı başvuru dilekçesini doldurunuz.

c) Bu iki belgeyi (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- örneğin 22040055@ogr.uludag.edu.tr) ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinizden, öğrenci işlerinin           tbmyosor@uludag.edu.tr adresine sınav bitiminden sonraki 5 dk içinde göndermiş olmalısınız!

Mazeret talep dilekçesi için buraya tıklayınız.

1. Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.

Yılsonu sınavlarının çakışması nedeniyle mazeret sınav hakkı bulunan öğrencilerimiz 29 Mayıs 2020 tarihine kadar dilekçelerini tbmyosor@uludag.edu.tr adresine iletmelidir.

Sınav Çakışması Nedeniyle Sunulacak Mazaeret Dilekçesi için Buraya Tıklayınız

Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- Bu mail adresinizin şifresi,öğrenci otomasyonu giriş şifresi ile aynıdır) e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır .

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-May-2020 07:52]