Öğrencilerimizi Dikkatine "YÖK Kurulu Basın Açıklaması"

Bugün YÖK Genel Kurulunca;

“Bu sene Bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülecektir. Yani bahar döneminde yüzyüze eğitim yapılmayacaktır.” kararı verilmiştir.

Bahar yarıyılına ait tüm derslere ilişkin teorik içerik UKEY’e yüklenmektedir. 30 Mart tarihi itibari ile tüm ders içeriklerine öğrenci numaranız ve şifreniz ile UKEY’den ulaşabilirsiniz. Bunun dışındaki ders uygulamaları, staj, işyeri eğitimi gibi derslere ilişkin yoğunlaştırılmış yaz takvimi pandemi önlemleri hafifletilince uygulamaya konulacaktır.  Diğer bir ifade ile bu program ve dersler için bahar dönemi takvimini yaz aylarına taşımış olmakta. Sınav tarihleri, staj ve işyeri uygulamalarına ilişkin tüm ilanlar ileriki günlerde yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Mar-2020 12:12]