Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması Fuarı

03.12.2015-05.12.2015 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB) 2015 gerçekleştirildi. Her kesime hitap eden fuara yoğun bir ilgi vardı ve  katılımcılar önde gelen firmalar ile iletişime geçme fırsatı yakaladı. Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'ninde (KARMER) stand açtığı BİİB-2015'e Yüksekokulumuzdan da Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Emel SELİMOĞLU, Öğr. Gör. Dr. Hilal YILDIRIR KESER ve öğrencilerimiz destek vermişlerdir.  "Sosyal Tesis Açılışı", "Temiz Kampüs Projesi" gibi Yüksekokulmuz bünyesinde gerçeleştirilen faaliyetlere herzaman destek veren Ermetal Eğitim Sorumlusu Yüksel ÇETİN'e,  bir kez daha desteğini esirgemediği için çok teşekkür ederiz. ​BİİB-2015'e katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [05-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : [1.654]