Uğur Yıldız'la "Ustaca Yaşamak" Seminerine Davetlisiniz...
 Uğur Yıldız'la

28 Şubat 2018 tarihinde (Çarşamba Günü) saat 14.00'de, Uğur Yıldız'ın sunumu ile gerçekleşecek "Ustaca Yaşamak" konulu seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

“Uğur YILDIZ, 1977 yılında doğdu. Gazi Üniversitesi Tekstil Tasarım Öğretmenliğini 2001 yılında bitirdi ve eğitimciliğe başladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesinde Yetişkin Eğitimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Çeşitli ulusal ve uluslararası kongrelerde bildiriler sundu. Bob Proctor Koçluk Okulunu tamamlayarak koçluk yapmaya başladı. Tübitak Mentörlük eğitiminin ardından Ulusal Mentör Havuzuna dâhil oldu. Başta üniversite öğrencileri, eğitimciler, yöneticiler, çalışanlar ve anne babalar olmak üzere pek çok farklı gruba seminer ve eğitimler veriyor. 2017 yılında insana dair çalışmalarından dolayı fark yaratanlar özel ödülüne layık görüldü. Çeşitli gazete, dergi ve bloglarda yazılar yazıyor. İlk kitabı olan Ustaca Yaşamak ile hayatı ustaca yaşayabilmenin ipuçlarını okurla birlikte yakalamayı amaçlıyor.”

Haber Tarihi : [22-Şub-2018]

Haber Görüntüleme : [828]