"E-Ticarette Uzmanlık" Eğitimi

"E-Ticarette Uzmanlık" eğitim semineri, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 10.00- 16.00 arasında öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

E-Ticaret yapabilmek ve bu konuda girişimci olabilmek için temel bilgilerin aktarıldığı seminerin ilk oturumunda, satış, tasarım ve e-ticaretin teknik yönü ile ilgili bilgiler  paylaşıldı. İkinci oturumda ise e-ticarette dijital reklam ve pazarlama ile elektronik ödeme sistemleri konuları hakkında bilgiler verildi.

Eğitim programı, katkı sağlayan konuklarımıza plaketlerinin sunulması ve öğrencilere katılım belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Eğitim seminerine değerli vakitlerini ayırarak katkı sağlayan  IdeaSoft İş Ortaklıkları Müdürü Sayın Eray Cemal Şentürk'e, IdeaSoft Teknik Birim Müdürü Sayın Tolga Sonat'a,  IdeaSoft Tasarım Müdürü Sayın İlkan Parasayan'a, Tek Kılavuz Dijital Ajans  İş Geliştirme Yöneticisi Sayın Kerem Aktaş'a, İyzico Ödeme Sistemleri İş Geliştirme Müdürü Sayın Demet Uygun'a ve bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Ideasoft Stratejik Pazarlama Uzmanı Sayın Gizem Aksoy'a teşekkürlerimizi sunarız.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Şub-2018]

Haber Görüntüleme : [1.566]