Mezun Danışma Kurulu Toplantıları: Özel Güvenlik Programı Mezun Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Özel Güvenlik ve Koruma Programı Mezunlar kutulu toplantısı Öğr.Gr. Dr. Melda GÜLEÇ başkanlığında Öğr.Gör. Gülsen Özdemir’in katılımıyla yapıldı. Toplantıda,mezuniyet sonrası öğrencilerin yaşadığı sorunlar, güvenlik sektörünün genel durumu, İç İşleri bakanlığı ve YÖK tarafından konuyla ilgili yapılan çalışmalar ve TBMM’de özel güvenlik görevlilerinin iş koşulları hakkında alınan kararlara yer verildi.  Bunların yanı sıra, eğitim müfredatında yapılabilecek iyileştirmelere yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya mezun öğrencilerimizden Sadık Bayram, Beytullah Oruç, Ahmet Bulut ve Özgür Pirantepe katıldı.

Haber Tarihi : [29-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : [900]