Freight Forwarder Hizmetleri Semineri

United Win Lojistik Firması Genel Müdürü Ali AKPANCAR ile Satış Müdürü Seda TACİRLİOĞLU'nun katılımları ile "Freight Forwarder Hizmetleri" konulu seminer 07 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleşti. Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Freight Forwarder firmalarının sunduğu hizmetlere değinilerek, lojistik sektöründe bu alanda çalışmak isteyen öğrencilere önerilerde bulunuldu. Seminer sonrası öğrenciler bir süre daha Ali AKPANCAR ve Seda TACİRLİOĞLU ile sohbete devam ettiler.

Keyifli sunumları ve paylaşımları, öğrencilerimize sıcak ve içten yaklaşımları için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca bu seminerin organizasyonunu gerçekleştiren Lojistik Programı 2.Sınıf öğrencisi Duygu Şimşek'e teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [07-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : [1.309]