Yüksekokulumuzun Sosyal Tesisi Açıldı

Uzun zamandır beklenen Yüksekokulumuz Sosyal Tesisinin açılışı üst yönetimimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik YÜCEDOĞRU, Prof. Dr. Eray ALPER ve Prof. Dr. Mehmet YÜCE ve Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail SAĞLAM başta olmak üzere, Üniversitemizin Dekanları, Müdürleri, Akademik ve İdari Personeli'nin de katıldığı açılış törenimizi gerçekleştirdik.

Yüksekokul Müdürümüz Yard. Doç. Dr. Fikri PALA’nın büyük desteği ve emeği sonucunda açılış tarihi erkene alınan Sosyal Tesisimizde,  Akademik ve İdari Personel ile öğrencilerimiz konforlu bir ortamda yemeklerini yiyebileceklerdir. Ayrıca ileriki zamanlarda Sosyal Tesisimizde birçok sosyal faaliyetin yapılması da planlanmaktadır.

Sosyal Tesisin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [05-Kas-2015]

Haber Görüntüleme : [1.122]