Yönetici Asistanları Platformu Sakarya Buluşması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahiplığınde gerçekleşen Türkiye Özel Kalem Müdürleri ve Yönetici Asistanları Platformunun, Sakarya / Ramada Otel’de düzenlediği tecrübe ve bilgi paylaşımı programına Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünde eğitim gören öğrencilerimizde katıldı. İletişim uzmanı Oğuz Saygın Hocanın da eğitim verdiği programa katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerinin yanı sıra özgüvenlerine yönelik bir kazanım olduğunu düşündüğümüz programda ülkemizde ki üst düzey Yönetici Asistanları ile bir araya gelme ve onların tecrübelerinden yararlanma imkanına da kavuştular. Program Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konserinin ardından Sapanca gölü kenarında organize edilen akşam yemeği sonrası sona erdi. Organizasyonda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [03-May-2016]

Haber Görüntüleme : [986]