Doğrudan Batıya Yerel Yönetimler Seminerleri: Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ
 Doğrudan Batıya Yerel Yönetimler Seminerleri: Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ

Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Edebali’yi ağırladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Fikri PALA, öğrencileri bu tür etkinliklerde alanında üst düzey yöneticilerle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Öğrencilerle üst düzey yöneticileri buluşturarak yüzyüze görüşme fırsatı yarattıldığını ve bu tür uygulamalara dönem içerisinde sık sık devam edileceğini aktaran Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikri PALA sözü Yıldırım Belediye Başkanına verdi. Başkan, Yerel Yönetim Programı öğrencileri ve diğer program öğrencileri ile yerel yönetimlerin işleyişi ve Yıldırım ilçesinde gerçekleştirecekleri projeleri paylaşarak onların görüş ve önerilerini dinledi.

“İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN” düsturu ile vatandaşlarının memnuniyetini daima ön planda tutmayı hedeflediklerini, göreve geldiği ilk günden itibaren önceliğini kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarına ayırdıklarını ve, İlçenin yüzde 33’ünün kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesini sağlayarak büyük bir değişimi gerçekleştirdiklerini anlatan Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Edebali söyleşinin devamında öğrencilerin sorularını yanıtlayarak onlara mesleki hayata hazırlanması konusunda destek olmaya çalıştı.

İnsana dokunan belediyecilik anlayışı ile halkla ilişkiler birimini yeniden yapılandıran, online belediyecilik, çözüm merkezi, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, ‘çek gönder hizmet ayağına gelsin’ uygulaması, paylaşım atölyesi gibi uygulamalarla sosyal belediyecilik alanında önemli projelerin hayata geçirildiğini vurgulayan Edebali hizmetlerin artarak devam edeceğini gelecek nesillere iz bırakacak çalışmalar yapacaklarını anlattı. Söyleşi öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Mar-2016]

Haber Görüntüleme : [1.382]