2022 Potansiyel Mezun Çalışmaları

Başkanlıkları tarafından Türkiye Mezunları Programı kapsamda Türkiye'de eğitimlerinin son döneminde bulunan uluslararası öğrencilerin ülkelerindeki mezun çalışmalarına dahil edilmesine yönelik Potansiyel Mezun Çalışmasının yürütülmekte olduğu, çalışmanın amacının eğitim programlarının son döneminde olan, aynı yıl içerisinde mezuniyetleri kuvvetle muhtemel uluslararası öğrencilerimizin ülkelerine dönmeden önce "Türkiye Mezunu" kimliği aidiyetine sahip olmalarının temin edilmesi, dolayısıyla ülkelerine döndüklerinde ülkemiz ve diğer Türkiye Mezunları ile irtibatlarını sürdürme eğiliminde olmalarını, Türkiye Mezunlarına yönelik çalışma ve projelerde yer almalarını ve varsa ülkelerinde Türkiye Mezunları dernek aktivitelerinde yoksa dernek kurulması çalışmalarında aktif rol almalarını sağlamak olduğu bu çerçevede eğitim programlarının son döneminde bulunan uluslararası öğrencilere yönelik hazırlanmış olan Potansiyel Mezun Anketinin uygulandığı, Üniversitemiz bünyesinde 2021 - 2022 eğitim yılında mezun olma durumunda olan uluslararası öğrencilerin "url.ytb.gov.tr/bcd" adresinde yer alan anketi 31 Ocak 2022 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Anket linki : https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=AVnxjr51_EO8fhsyFhfeAUKyA0JAeLREnEggNiweRK9UM1JEMTdVVFZZMERHM0lNN01aTEE0N0w0QS4u

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Oca-2022 12:45]