GELENEKSEL BAHAR ŞENLİKLERİ VE SEKTÖREL ETKİLEŞİM ÇALIŞMALARI

Geleneksel Bahar Şenlikleri ve Sektörel Etkileşim Çalışmalarının 2. günü Hektaş Kongre Salonunda Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Orhangazi Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşliğinde açılış konuşmaları ile başladı.

Akıllı Tarım söyleşisi Prof. Dr. Yücel TEKİN - Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO, Serkan ALBAYRAK - Hektaş, Prof. Dr. Selçuk ASLAN - Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Dr. Benjamin BANTCHINA - Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile gerçekleştirildi.

Ardından Okulumuz projelerinin sergilendiği alanda incelemeler ve ikram arası verildi. İkram sonrası Hektaş gezisi düzenlendi ve öğleden önceki program tamamlandı.

Öğleden sonra Taşıt Teknolojileri - Otonom ve Elektrikli Araçların Geleceği semineri konuşmacılar:
Prof. Dr. Gökhan SEVİLGEN - Bursa Uludağ Üniversitesi Otomotiv Müh.
Davut TATARİ - Oyak Horse Makine Ekipmanları Tic. ve Sanayi A.Ş.
Enes KURTULUŞ - Coşkunöz Metal Form AR-GE Müdürü
Barış HULUSİOĞLU - Karsan
tarafından gerçekleştirildi.

Seminer sonrası Döktaş gezisi ile şenliklerimiz son buldu.

Şenliğimize bugün destek veren Hektaş ve Döktaş firmalarına güzel ev sahipliklerinden ötürü ve Yeniköy Muhtarı Hasan AKOĞLU'na desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [29-May-2024]

Haber Görüntüleme : [374]