Öğrenime Geri Dönüş Af Başvuruları
05 Temmuz 2022 tarih ve 31887 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Devlet Memurları Kanunu İle Bazı Kanunlarda Ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un 35. maddesi uyarınca yapılacak "Öğrenime Geri Dönüş/Af Başvuruları" aşağıda yer alan başvuru formunun doldurularak, gerekli belgelerle birlikte ilgili birimlere (Enstitü, Fakülte, Meslek Yüksekokulu) birimlerin belirleyeceği online yöntemler veya şahsen, postayla veya e-Posta olarak iletilmesi şeklinde yapılması gerekmektedir.

Bursa Uludağ üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokuluna af başvurularını aşağıdaki linkte belirtilen ilgili evrakların doldurularak, elden Yüksekokul Öğrenci işleri birimine yada online olarak evrakların orhogis@uludag.edu.tr adresine gönderilmesi şeklinde kabul edilecektir. Lütfen online başvurularda iletişim bilgilerinizi doğru bıraktığınızdan emin olunuz.

Af için başvuru şartları ve başvuru formları üniversitemizin web sayfasında yayınlanmıştır. Linkten ulaşabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Eyl-2022 09:07]