Mezun Durumda Bulunan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu Kararı gereğince Yüksekokulumuzdan mezun      olabilecek öğrenciler aşağıdaki mezuniyet dilekçesini eksiksizce doldurup, 26.07.2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar orhogis@uludag.edu.tr  adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir.

Not : Bu işlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için :

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2,00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2,00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

Mezuniyet Dilekçesi için TIKLAYINIZ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular