Ara Sınavlar İle İlgili Önemli Duyuru

 

Ara Sınavlara Giriş Süreleri İle İlgili Önemli Duyuru

Üniversitemizin aldığı karara göre Ara Sınavlara giriş için tanınan sınav saatinden itibaren 10 dakika olan süre 5 dakika olarak düzenlenmiştir.

Örneğin 12:00'da başlayacak bir sınav için son giriş saati 12:05'tir. 12:05'ten sonra sınava giriş için kullanılan buton sistem tarafından otomatik olarak kaldırılacaktır.

Ara Sınavlarda Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

  1. Sınav esnasında Ukey’de yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü (Sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav Ekranındaki Uyarı Görüntüsünün fotoğrafı) almalıdır. 

 

ÖNEMLİ NOT: Ukey sınav ekranı sorunu haricinde yaşanan aksaklıklar mazeret sebebi sayılmayacaktır. Örneğin elektrik kesilmesi, internet kesilmesi gibi durumlarda öğrenciye mazeret sınav hakkı verilmeyecektir.

  1. Bu görüntüyü  orhogis@uludag.edu.tr e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan öğrencino@ogr.uludag.edu.tr  uzantılı e-posta adreslerinden mazeret talep dilekçesi ile birlikte göndermelidir. Mazeret talep dilekçesi imzalı ve eksiksiz doldurularak pdf formatında gönderilmesi gerekmektedir. Mazeret Dilekçesine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. 
  1. Ekran görüntüsü alınması sürecinde göndermiş olduğunuz fotoğrafın net olması, herhangi bir düzenleme yapılmamış ve saat görünecek şekilde olmalıdır.  
  1. Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

           Mazeret Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ. (Ekteki Mazeret Dilekçesi Eklenecek)

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Kas-2020 08:32]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [16-Nis-2021 08:03]

Duyuru Görüntüleme : [1.762]