PROF.DR. ÜMİT GÜCENME GENÇOĞLU'NUN EMEKLİLİK TÖRENİ
 PROF.DR.  ÜMİT GÜCENME GENÇOĞLU'NUN EMEKLİLİK TÖRENİ

   

        Fakültemizde 42 yıl görev yapan Prof. Dr. Ümit GÜCENME GENÇOĞLU Erhan Kotar Salonunda gerçekleşen bir tören ile emekli oldu. Törene Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Derda KÜÇÜKALP, dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Ozan BAŞKOL ve Doç. Dr. Yasemin KAYA ile akademik ve idari personeli katıldı.

        Prof. Dr. Ümit GÜCENME GENÇOĞLU 1956 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiştir.1976 Bursa İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi İşletme ve Turizm Yüksekokuluna başlamış, 1980 yılında mezun olmuştur. 1981 yılında Bursa İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde Araştırma Görevlisi olarak göreve başlamıştır. 1986 yılında Öğretim görevlisi, 1988 yılında Yardımcı Doçent, 1991 Yılında Doçent, 1994 yılında ise profesörlük unvanı almıştır.

        Prof. Dr. Ümit GÜCENME GENÇOĞLU’NUN çeşitli dergilerde yayımlanmış makaleleri, kitapları, verdiği seminerler, konferanslar ve katıldığı sempozyumları bulunmaktadır.

        Prof. Dr. Ümit GÜCENME GENÇOĞLU akademik faaliyetlerinin yanı sıra pek çok idari görev de üstlenmiştir. Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu üyelikleri, Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [1.895]