2020-2021 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ / YANDAL BAŞVURU SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2020-2021 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ / YANDAL SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

İŞLETME BÖLÜMÜ YANDAL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar. Kesin kayıt için öğrencilerin ilgili birime şahsen başvuru yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Öğrenciler aşağıda belirtilen kesin kayıt için gerekli olan belgeleri taratarak iibfogis@uludag.edu.tr adresine mail atabilirler. Maillerin konu kısmında YATAY GEÇİŞ/BÖLÜM ADI yazılmalıdır. (Örnek: YATAY GEÇİŞ/İKTİSAT BÖLÜMÜ)

A. Gerekli Belgeler için TIKLAYINIZ.

B. ÜNİVERSİTEMİZDEN EK MADDE-1 İLE AYRILIP GERİ DÖNMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER

1. Öğrencilerin Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçiş (Ek Madde-1) uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabilirler.  Ancak söz konusu madde uyarınca yatay geçiş yapan öğrenciler; ÖSYS/YKS merkezi yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazandıkları yükseköğretim kurumuna daha sonraki başvuru tarihlerinde ilan edilen kontenjana dahil edilmeden geri dönebilirler.
  2. Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçiş (Ek Madde-1) kapsamında gidilen yükseköğretim kurumunda alınan disiplin cezaları geri dönüş başvurusu yapan öğrencilerde dikkate alınmaz.
  3. Başvuru için belirlenen diğer tüm belgeler A bendinde belirtilen belgelerin aynısıdır.

C. BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Başvuru Tarihi                                                       :   01 - 05 Şubat 2021

Değerlendirme Tarihi                                             :  09 - 12 Şubat 2021

Sonuçların Web Sayfasında İlan Edilme Tarihi   :  19 Şubat 2021 (İlgili Birimlerin web sayfasında ilan edilecektir.)

Kayıt Tarihi                                                             :   22 - 24 Şubat 2021 (Sisteme Sicil Kaydı)

Ders Kayıt Tarihi                                                    :  Daha sonra bilgilendirme yapılacak.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Şub-2021 08:29]