MEZUNİYET AŞAMASINDA YAZ OKULUNDA FAZLADAN ALINACAK DERS BAŞVURU SÜRECİ

MEZUNİYET AŞAMASINDA FAZLADAN ALINACAK DERS BAŞVURU SÜRECİ

Öğrencilerin ilave ders alabilmeleri için, “Mezuniyet Aşamasında Fazladan Alınacak Ders Başvuru Formu”nu doldurarak, 10 Temmuz 2020 tarihine kadar Mezuniyet Komisyonu’ndan onay almak için bağlı oldukları Bölüm Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir. İlgili komisyonlar tarafından uygun görülen formlar Bölüm Sekreterlikleri tarafından 15 Temmuz 2020 tarihine kadar, işlemleri Merkezi Otomasyon Birimi tarafından yapılan birimler Merkezi Otomasyon Birimine, diğer birimler ise Öğrenci İşleri Ofislerine teslim edilecektir. Öğrenciler adına ilave ders kayıt işlemi Öğrenci İşleri personeli tarafından yapılacaktır.

Öğrenciler mailin konu kısmına YAZ OKULU İLAVE DERS yazarak kayıtlı oldukları bölümün mail adresine “Mezuniyet Aşamasında Fazladan Alınacak Ders Başvuru Formu” nu göndermelidir.

BÖLÜM MAİL ADRESLERİ

İKTİSAT