Engelleri Kaldırıyoruz, Üretimi Destekliyoruz
 Engelleri Kaldırıyoruz, Üretimi Destekliyoruz

Harmancık Meslek Yüksekokulu ve Harmancık Belediyesi işbirliği ile Aşçılık Programımız örnek bir sosyal sorumluluk projesi düzenlemişlerdir. ''Yeryüzünde Engelli İnsan Yoktur O İnsanların Önünde Engeller Vardır, Gelin Bu Engelleri Kaldıralım'' sloganıyla yola çıkan iki kurum Proje kapsamında 05-08 Mart 2020 tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen ''Bursa Break-Fest Kahvaltı Festivali'' ne Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ve Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri birlikte katılım sağlamışlardır.

Düzenlenen Festivale, Yüksekokulumuzun misafiri olarak katılan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, Aşçılık Programı hocalarımız Öğr. Gör. Erdoğan BOZAN ve Öğr. Gör. Vedat KAYIŞ koordinatörlüğünde, Öğrencilerimiz ile birlikte Bursa halkına birbirinden güzel kahvaltılar hazırlayarak eğlenceli dakikalarla festivalde lezzet şöleni yaşattılar. 

''Aşçılık'' mesleğini de tecrübe edinen Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, kahvaltı yiyeceklerinin hazırlanması sürecinde hem gıda güvenliğine dikkat etmiş hem de renkli dakikalar ortaya çıkarmışlardır. Yemek yemek herkesin temel ihtiyacıdır, ancak yiyeceği hazırlamak bir sanattır. Bu sanatta, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin minik dokunuşları Bursa halkı tarafından tam not almış festivalde renkli dakikalarla damgalarını vurmuşlardır.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.084]