''Bağımlılık '' Konferansı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM), Harmancık Belediyesi ve Meslek Yüksekokulumuz işbirliği ile GADEM Psikolojik Danışmanı Kadir KAPLAN, GADEM Uzman Psikolog Şeyma KÖLEGÖZ tarafından, Okulumuz Öğrencilerine 26.02.2020 tarihinde ''Bağımlılık'' konusu hakkında eğitim düzenlenmiştir.

Eğitimin düzenlenmesinde katkı, işbirliği ve desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Mehmet FİDAN’ a, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürü Sayın Sinem ŞEN’ e, GADEM Psikolojik Danışmanı Sayın Kadir KAPLAN’ a, GADEM Uzman Psikolog Sayın Şeyma KÖLEGÖZ’ e, Harmancık Belediye Başkanı Sayın Yılmaz ATAŞ' a,  Harmancık Belediyesi Kültür Müdürü Sayın Erkan BAYRAM’ a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [26-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [874]